120 δόσεις: Παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, σύμφωνα με την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου
Απόφαση με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία, υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό TRT της Θεσσαλίας, η προθεσμία παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου για να υπάρξει ευθυγράμμιση με τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία. Τις επόμενες ημέρες, όπως πρόσθεσε, η απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη
Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ
Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



