• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο ΜασκΝεκρός άνδρας στη Βούλα - Έφερε τραύμα στον λαιμό«Πόλεμος» δήμου Αθηναίων-ΕΥΔΑΠ για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού: «Πίνουν εις υγείαν των κορόιδων»Αναδιπλώνει η Αλεξοπούλου για το «τσάμπα πέθανε»: «Ήταν κάκιστη διατύπωση»
δημοφιλές τώρα: «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   19.06.2019 15:24
Τίμος Φακαλής
Τίμος Φακαλής

Συντάκτης

Κομοτηνή-Κλωστήρια Θράκης: Αναστάτωση από την αναστολή εργασιών

Την παρέμβαση της κυβέρνησης ζητά μιλώντας στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Παντελής Μαγιαλός, για να σωθούν η επιχείρηση και οι περίπου 100 θέσεις εργασίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή μετά την πρόθεση της διοίκησης των Κλωστηρίων Θράκης να αναστείλει προσωρινά τις εργασίες του εργοστασίου λόγω οικονομικών προβλημάτων.Οι περίπου 100 εργαζόμενοι της μονάδας οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τις αρχές Φεβρουαρίου βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται το εργατοϋπαλληλικό κέντρο και η διοίκηση της επιχείρησης, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο ζήτημα και η λειτουργία του εργοστασίου να αποκατασταθεί. Την επόμενη βδομάδα αναμένεται νέα συνάντηση των δύο πλευρών παρουσία και φορέων της πόλης προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση.

«Πρόθεση της εργοδοσίας είναι να μην κλείσει το εργοστάσιο. Η επιχείρηση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει ζητήματα στην προμήθεια πρώτης ύλης. Καλούμε την κυβέρνηση να βοηθήσει την εταιρεία στην εξεύρεση χρηματοδότησης προκειμένου να αποκατασταθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της που είναι κρίσιμη για την περιοχή και τη διάσωση των θέσεων εργασίας» είπε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελής Μαγιαλός. Τα κλωστήρια Θράκης ανήκουν στον όμιλο Ακκά.     

Διαβάστε ακόμη

Το σχέδιο 3 επιπέδων για εκεχειρία στην Ουκρανία, το ρίσκο παραβίασης και τα «καλά νέα» του Τραμπ

Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση

Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ

«Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κομοτηνή
  • Κλωστήρια Θράκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr