O ΟΔΗΓΟΣ του ethnos.gr επιστρέφει στις 6/9 με Live Chat για συντάξεις και αναδρομικά
Ο δικηγόρος Διονύσης Ρίζος απαντά live στα δικά σας ερωτήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναρωτιέστε πότε μπορείτε να βγείτε σε σύνταξη; Δεν έχετε καταφέρει να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο που θα διεκδικήσετε τα αναδρομικά; Έχετε απορίες σχετικά με τη σύνταξή σας; Tην Παρασκευή (6/9) στις 15:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην συνταξιοδότηση. Λίγο πριν από τις 15:00, στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση από τον κ. Διονύση Ρίζο.
Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και στα social media (@rizoslaw) για τα θέματα του ασφαλιστικού, αλλά και για θέματα επικαιρότητας.
Το ethnos.gr, δίπλα στις καθημερινές ανησυχίες των πολιτών, θα διοργανώνει κάθε εβδομάδα Live Chat για όλα τα θέματα που αφορούν τους πολίτες. Οι ειδικοί του ethnos.gr θα σας απαντούν ζωντανά για κάθε θέμα και θα λύσουν κάθε σας απορία. Μείνετε συντονισμένοι!
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




