ΔΕΗ: 2.500 αιτήσεις σε τρεις μέρες για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών (vid)
Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN TV για τη νέα ρύθμιση για ληξιπρόθεσμα χρέη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μαζική φαίνεται πως είναι η ανταπόκριση των πελατών της ΔΕΗ στη νέα ρύθμιση που προσφέρει η επιχείρηση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Η αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση γίνεται και τηλεφωνικά και μέχρι τώρα έχουν ενταχθεί σε αυτή περισσότεροι από 2.000 οφειλέτες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και του Αργύρη Καλογερόπουλου, μέσα σε τρεις ημέρες έγιναν 2.500 αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών με τις 1.000 από αυτές να εγκρίνονται.
Με το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε η επιχείρηση, έως 500 ευρώ χρέος, η προκαταβολή είναι 10% και το υπόλοιπο ποσό δίνεται σε πέντε δόσεις, από 500 ευρώ έως 1.000 ευρώ χρέος στην επιχείρηση, η προκαταβολή είναι, επίσης, 10% και οι δόσεις ανεβαίνουν στις οκτώ.
Αν κάποιος οφείλει 3.000 ευρώ έχει δύο επιλογές: Με προκαταβολή 20% μπορεί να εξοφλήσει την οφειλή του σε 18 δόσεις ή με προκαταβολή 30% μπορεί να αποπληρώσει το χρέος του σε 24 δόσεις.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ
«Στέρεψε» η αγορά από πινακίδες κυκλοφορίας: Χιλιάδες αυτοκίνητα παραμένουν αταξινόμητα - Λύση αναζητά το υπουργείο
Στη φυλακή ο δήμαρχος Στυλίδας και άλλα δύο άτομα για τη φωτιά στη Βοιωτία
Επιστροφή στο μέλλον; Τα υπερηχητικά αεροπλάνα ετοιμάζονται να ξαναπετάξουν - Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα
Το ταξίδι στον Ειρηνικό πάνω σε μια σχεδία φθάνει στο τέλος του – Το Κον Τίκι και οι περιπέτειές του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




