«Λουκέτο» στη ΔΟΥ Βύρωνα: Δείτε σε ποιο παράρτημα θα εξυπηρετείστε
Με τη συγχώνευση αυτή εξοικονομούνται ανθρώπινοι και οικονομικοί πόροι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η ΔΟΥ Βύρωνα μετά από απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ στο πλαίσιο της αναβάθμισης της λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης.
Στις 8 Νοεμβρίου η ΔΟΥ Βύρωνα θα είναι κλειστή για το κοινό ενώ από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, οι φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα), που υπάγονται στο συγκεκριμένο παράρτημα θα εξυπηρετούνται από τη ΔΟΥ ΙΖ' Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Δαμάρεως 175, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, και ενώ συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).
Με τη συγχώνευση αυτή εξοικονομούνται ανθρώπινοι και οικονομικοί πόροι με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



