Χατζηδάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Έχετε αφήσει εκκρεμότητες στη ΔΕΗ
Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, το πρόβλημα συνίσταται στο ότι πρέπει να διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του 2019 η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ και γι’ αυτό χρειάζεται 20-21 μέρες νωρίτερα να έχει προχωρήσει το business plan της εταιρείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους λόγους για τους οποίους φέρνει άμεσα προς συζήτηση το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ εξήγησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε την αναβολή για την επόμενη εβδομάδα της επεξεργασίας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. «Υπάρχουν εκκρεμότητες της προηγούμενης κυβέρνησης και γι’ αυτό χρειάζεται ειδικός χειρισμός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.
Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, το πρόβλημα συνίσταται στο ότι πρέπει να διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του 2019 η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ και γι’ αυτό χρειάζεται 20-21 μέρες νωρίτερα να έχει προχωρήσει το business plan της εταιρείας.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



