• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επίθεση με drones στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ - «Θα ανταποδώσουμε σύντομα» λέει ο ΤραμπΑτελείωτο χάος στη Μέση Ανατολή: Χτύπημα του Ιράν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία - Ισραηλινό σφυροκόπημα στη ΒηρυτόΠροληπτικά μέτρα λαμβάνει η Ελλάδα - Συστοιχία Patriot μεταφέρεται στην ΚάρπαθοΝέα τραγωδία στην Ποσειδώνος: Καραμπόλα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες
δημοφιλές τώρα: ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας φαρμάκου για τη χοληστερίνη
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   02.01.2020 17:24
Αλέξανδρος Καλαφάτης
Αλέξανδρος Καλαφάτης
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στην Αττική📌 Στη Θεσσαλονίκη📌 Στην Κοζάνη

Η «μαύρη» εργασία «γιόρτασε» τα Χριστούγεννα

Η Οικονομική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους την εορταστική περίοδο και έβγαλε «λαβράκια»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Σε στοχευμένους ελέγχους προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της «μαύρης» εργασίας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός εργοδοτών, κυρίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,  στους οποίους βεβαιώθηκαν πρόστιμα για «μαύρη» εργασία.

Κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν το χρονικό διάστημα από 23 έως 30 Δεκεμβρίου 2019, ελέγχους σε επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις.

Στην Αττική

Σε καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης και η απασχόληση εργαζομένων πέραν του δηλωθέντος ωραρίου, σε πολυάριθμες περιπτώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη

Σε καφεκοπτείο-αναψυκτήριο διαπιστώθηκε η μη έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης, η απασχόληση 2 εργαζομένων οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και η απασχόληση 2 εργαζομένων πέραν του δηλωθέντος ωραρίου, σε επιχείρηση ειδών ένδυσης, η απασχόληση 2 εργαζομένων οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, σε καφέ-μπαρ, η απασχόληση 4 εργαζομένων πέραν του δηλωθέντος ωραρίου και σε καφετέρια, η απασχόληση εργαζομένου πέραν του δηλωθέντος ωραρίου.

Στην Κοζάνη

Σε καφέ-μεζεδοπωλείο διαπιστώθηκε η απασχόληση 5 εργαζομένων πέραν του δηλωθέντος ωραρίου, σε ταβέρνα, η απασχόληση εργαζομένου που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και σε ξενοδοχείο, η απασχόληση 2 εργαζομένων οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Όλες οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί τους Ευρωπαίους να μην εμπλακούν στον πόλεμο - Σακίδιο έκτακτης ανάγκης ανακοίνωσε η Κύπρος

Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Οικονομική Αστυνομία
  • μαύρη εργασία
  • Χριστούγεννα 2019
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr