Αφίξεις: Περισσότεροι οι τουρίστες από Φινλανδία στην Ελλάδα φέτος
Επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Φινλανδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα αύξηση 10% αναμένεται στις αφίξεις Φινλανδών τουριστών προς την Ελλάδα το 2020, μετά την άνοδο κατά 11,5% το 2019, όταν έως τις 30 Νοεμβρίου τη χώρα μας επισκέφθηκαν 322.549 Φινλανδοί.
Ακόμα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Φινλανδίας, το 2019 -και για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου- η Ελλάδα ξεπέρασε την Ισπανία σε πωλήσεις τουριστικών πακέτων, έχοντας μερίδιο 35% επί των συνολικών πωλήσεων.
Τα αισιόδοξα αυτά μηνύματα προέκυψαν στη διάρκεια της Έκθεσης ΜΑΤΚΑ 2020 -που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Messukeskus του Ελσίνκι από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2020- και στην οποία έλαβε μέρος για μία ακόμη χρονιά ο ΕΟΤ με συνεκθέτες τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, την Ομοσπονδία Φινλανδο-Ελληνικών Συνδέσμων με μέλη 2.000 Φινλανδούς και 18 συλλόγους, κοινοπραξία ξενοδοχείων από το Ρέθυμνο Κρήτης και ξενοδοχειακή μονάδα από τον 'Αγιο Νικόλαο Κρήτης.
Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 700 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



