Ποιοι ναυτικοί δικαιούνται αυξημένο επίδομα
Αυξάνεται το επίδομα των ναυτικών για την ειδική αγωγή των παιδιών τους.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυτό προκύπτει μετά τη δημοσίευση Κοινής Υπουργικής Απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, και του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού με θέμα την αύξηση του επιδόματος «οίκοι ενδιαίτησης και περίθαλψης», που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι στον Οίκο Ναύτου, για το 2018.
Τα εν λόγω επιδόματα αφορούν παιδιά ναυτικών, ανεξαρτήτου ηλικίας, τα οποία χρήζουν ειδικής αγωγής και δεν καλύπτονται από θεραπευτήρια ή εκπαιδευτήρια.
Με την υπουργική απόφαση, το καθορισμένο μηνιαίο ποσό αναπροσαρμόζεται από τα 168 ευρώ στα 200 ευρώ. Σημειώνεται, ότι είχε να γίνει αναπροσαρμογή για τη συγκεκριμένη κατηγορία επιδόματος από το 2006.
Διαβάστε ακόμη
«Σε πήρα στο λαιμό μου»: Το SMS από τον υπνοθεραπευτή μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη και οι χειρόγραφες συνταγογραφήσεις
«Φωτιά» στη τιμή της φέτας: Γιατί θα φτάσει έως τα 16 ευρώ το κιλό - Οι δύο αιτίες
Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτες κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ζευγάρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε
Άνετα καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi: Αυτές οι αεροπορικές διαθέτουν την καλύτερη οικονομική θέση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



