Ηλεκτρικά πατίνια, τέλος - Η εταιρεία που τα διαθέτει εγκαταλείπει την Ελλάδα
Οπως αναφέρει η εταιρεία, θα «εστιάσει σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Και ενώ οι πολίτες και οι επισκέπτες άλλων ευρωπαϊκών πόλεων απολαμβάνουν τις βόλτες με πατίνια, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η Hive, η οποία αποτελεί θυγατρική του ομίλου της Daimler, ανακοίνωσε ότι «λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από χθες, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020».
Οπως αναφέρει η εταιρεία, θα «εστιάσει σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων».
Στην ανακοίνωση της, η εταιρεία τονίζει πως «πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιρειών», σημειώνοντας ότι «η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά. Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά».
Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas
Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



