Νάουσα: Τα φωτοβολταϊκά γέμισαν τα ταμεία του δήμου
Πάνω από 800.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία του δήμου Νάουσας από τη λειτουργία των φωτοβολταϊκών πάρκων που υπάρχουν στην περιοχή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περισσότερα από 800.000 ευρώ κέρδισε σε μια πενταετία ο δήμος Νάουσας από τη λειτουργία των φωτοβολταικών πάρκων «Alex Sun I» και «Alex Sun II» που υπάρχουν στην περιοχή του. Τα δύο ενεργειακά πάρκα που ανήκουν στην εταιρία «Ηλιακά Πάρκα Βορείου Ελλάδος» κινέζικων συμφερόντων.
Μετά πιέσεις προς την εταιρία, σύμφωνα με ανακοίνωση, κατάφερε να εισπράξει, 338.831 ευρώ που αφορούν στο 3% της ηλεκτροπαραγωγής, 170.004 ευρώ που αφορούν μισθώσεις γης και 291.272 ευρώ που επίσης αφορούν στο 3% της ηλεκτροπαραγωγής. Συνολικά δηλαδή έχει εισπραχθεί το ποσό των 800.107 ευρώ.
«Ο δήμος αποπνέει πλέον σιγουριά και υπευθυνότητα απέναντι στους επενδυτές, που δραστηριοποιούνται και θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν. Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την καθημερινή μας προσπάθεια, ώστε προς όφελος των δημοτών μας, να καταφέρουμε αφενός να διευθετήσουμε σημαντικά ζητήματα που ''λίμναζαν'' επί χρόνια και αφετέρου επικεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις μας για να θέσουμε τον δήμο μας σε αναπτυξιακή τροχιά» δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



