• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείοΧρυσοχοΐδης: Η ΕΛΑΣ δεν έχει δείρει τους αγρότες στα μπλόκα - Έρχονται νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕΑπεργία 16 Δεκεμβρίου: Κλείνουν και σχολεία - Συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί στις κινητοποιήσειςΣίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
δημοφιλές τώρα: Σίδνεϊ: Ποιος ήταν ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - Τον πυροβόλησαν δύο φορές
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   15.04.2020 20:10
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τι θα ψήφιζαν οι Ελληνες

Πιο δημοφιλής Ελληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Ποια είναι η άποψη του κοινού για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Νέα δημοσκόπηση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Alpha από την εταιρεία Marc. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, οι πολίτες έχουν πειθαρχήσει στα περιοριστικά μέτρα όμως υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που παραμένουν απείθαρχοι ενώ όπως φαίνεται, αυτή τη στιγμή δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι τηλεθεατές κρέμονται από τα χείλη του καθημερινά στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν κάθε μέρα την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 18:00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ. Ποια είναι όμως η άποψη του κοινού για τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά; Αναφορικά με τον Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τι θα ψήφιζαν οι Ελληνες

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών τον οποίο θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό σε ποσοστό 63,1% σε αντίθεση με το 19,1% που θεωρούν κατάλληλο τον Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν. Τι θα ψήφιζαν όμως οι πολίτες αν έπρεπε να πάνε στις κάλπες αύριο το πρωί; Το 43,6% θα στήριζε τη Νέα Δημοκρατία σε αντίθεση με το 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης φαίνεται πως η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στο 23,3%.

Διαβάστε ακόμη

Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν

Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»

Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Νίκος Χαρδαλιάς
  • Σωτήρης Τσιόδρας
  • Κορονοϊός
  • δημοσκόπηση
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr