ΝΔ για 21η Απριλίου: Ποτέ η πατρίδα μας να μην ξαναζήσει τέτοιες περιπέτειες
«Σήμερα αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών της» τονίζει η Πειραιώς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου οδήγησε σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κατέληξε στην εθνική τραγωδία της Κύπρου», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.
«Έχουμε όλοι το μεγάλο χρέος να περάσουμε τη μνήμη αυτής της μαύρης επετείου στις νεότερες γενιές ώστε ποτέ η πατρίδα μας να μην ξαναζήσει τέτοιες περιπέτειες. Έχουμε επίσης χρέος να τιμήσουμε τους ήρωες που αντιστάθηκαν καθόλη τη διάρκεια της επταετίας υπερασπιζόμενοι την δημοκρατία και την ελευθερία» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Σήμερα αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών της ενώ παλεύουμε για την απομόνωση του διχαστικού λόγου, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που την υπονομεύουν. Με αυτά τα συστατικά αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του παρόντος κι έτσι θα οδηγηθούμε σε ένα ασφαλές μέλλον ευημερίας και προόδου για όλους τους Ελληνες» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



