• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικόΕκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦΣκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία 17 αγροτοκτηνοτρόφων για παράνομες επιδοτήσειςΣφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
δημοφιλές τώρα: Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.04.2020 18:54
Newsroom
Newsroom

Αινιγματικός Κυρανάκης για πρόωρες εκλογές μέσα στο επόμενο δίμηνο

«Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές αν...» είπε ο βουλευτής

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Φωτογραφία: EUROKINISSI
Φωτογραφία: EUROKINISSI

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα από το αναμενόμενο λαϊκή εντολή για συνέχιση της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Κώστα Κυρανάκη.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σε τηλεοπτικό πάνελ, για το αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε.

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Ο κ. Κυρανάκης, πρόσθεσε πως: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Διαβάστε ακόμη

«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν

Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό

Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ

Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κωνσταντίνος Κυρανάκης
  • πρόωρες εκλογές
  • Νέα Δημοκρατία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr