Πλέξιγκλας, μάσκες και βεντάλιες ξεχώρισαν στη Βουλή στην εποχή του κορονοϊού
Το φωτογραφικό ρεπορτάζ της Eurokinissi αξίζει για να πάρετε μια γεύση για το πώς θα είναι η Βουλή στην εποχή του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυτές τις εικόνες στη Βουλή δεν τις είχαμε δει και ούτε περιμέναμε ποτέ ότι θα τις δούμε. Plexiglass, μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας και βεντάλιες για να υπάρχει αέρας, δεδομένου ότι τα κλιματιστικά ήταν κλειστά... Φυσικά, όλα αυτά δεν περιμέναμε να τα ζήσουμε μέχρι την έλευση του κορονοϊού και στη χώρα μας.
Σε καμία περίπτωση, όμως, το κλίμα - ανεξάρτητα από την πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν ήταν κακό λόγω της κατάστασης. Τα χαμόγελα υπήρχαν, οι μάσκες ήταν εκεί και οι αποστάσεις ασφαλείας, επίσης. Ομως, δεν έλειπαν και κάποιοι που είχαν καιρό να κουρευτούν με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.
Το φωτογραφικό ρεπορτάζ της Eurokinissi αξίζει για να πάρετε μια γεύση για το πώς θα είναι η Βουλή στην εποχή του κορονοϊού.
ΟΠΕΚΕΠΕ: LIVE η συνεδρίαση στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας των 13 βουλευτών της ΝΔ
Πτώση 13χρονης στο Χαϊδάρι: «Άφησε τα χέρια της και έπεσε με το κεφάλι» - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες
Έτσι θα βγεις έξω; Εξηγώντας τα αυτονόητα
Μίλτος Πασχαλίδης: «Απάνθρωπες οι ώρες στα μπουζούκια - Γιατί να τραγουδάμε στη 1, στις 21.00 δεν κάνουμε κέφι;»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



