Γεννηματά: «Θα είμαι το Σάββατο στην Μαρφίν - Να εξιχνιασθεί το έγκλημα»
Η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θετικά απάντησε η Φώφη Γεννηματά, στην πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και έτσι το πρωί του Σαββάτου θα παραβρεθεί στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της Marfin.
«Θα είμαι το Σάββατο στην Μαρφίν. Η πλακέτα μνήμης είναι το ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων. Δεν αρκεί όμως. Εκείνο που μετράει είναι η ειλικρινής στάση όλων μας απέναντι στη βία. Και κυρίως η δέσμευση να εξιχνιαστεί το έγκλημα και να τιμωρηθούν οι δράστες», τόνισε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.
Σημειώνεται πως αρνητικά στην πρόταση του πρωθυπουργού απάντησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Μάλιστα αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει στεφάνι στον τόπο της τραγωδίας, στις εννέα και μισή το πρωί του Σαββάτου, ενώ το ίδιο θα πράξει μία ώρα αργότερα και αντιπροσωπεία του Περισσού.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




