Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου: Καταθέσεις 432.000 σε γερμανική τράπεζα
Οι συνολικές του καταθέσεις φτάνουν σχεδόν τα 450.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο Πόθεν Έσχες για τη χρήση 2018 δηλώνει εισόδημα 8.400 ευρώ και η σύζυγός του Όλγα Πετροπούλου, 11.573 ευρώ.
Η κυρία Πετροπούλου δηλώνει επίσης μία τραπεζική θυρίδα. Ο κ. Βελόπουλος δηλώνει κατάθεση 434.282 ευρώ στην Deutsche Bank και άλλες καταθέσεις συνολικού ύψους 16.263 ευρώ. Η σύζυγός του έχει καταθέσεις 116 ευρώ.
Η κυρία Πετροπούλου διατηρεί ένα ακίνητο 312 τμ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βελόπουλος διαθέτει ένα ΙΧΕ 2.143 κε και η σύζυγός του ένα ΙΧΕ 1.496 κε.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δηλώνει μία ατομική επιχείρηση (έναρξης 2014) και συμμετοχή με 48% στην Εμπορική Βιομηχανική «Όλγα Πετροπούλου και ΣΙΑ ΕΠΕ». Σε ποσοστό 21,67% συμμετέχει στην δεύτερη επιχείρηση η σύζυγός του.
Ο κ. Βελόπουλος έχει οφειλόμενο υπόλοιπο δανείου 7.887 ευρώ. Το ίδιο οφειλόμενο υπόλοιπο δανείου έχει και η σύζυγός του.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



