Ερευνα για το αν ο Κασιδιάρης χρησιμοποιεί για το κόμμα του γραφεία του δήμου Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τόνισε πως οι χώροι έχουν διατεθεί για τη δημοτική παράταξη και όχι για κόμματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ερευνα για το αν ο Ηλίας Κασιδιάρης χρησιμοποιεί για το κόμμα του τα γραφεία που του έχει παραχωρήσει ο δήμος Αθηναίων, ανακοίνωσε ότι θα κάνει ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.
Το θέμα τέθηκε στη διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας από τους συμβούλους του ΚΚΕ Στέλιο Λάμπρου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου.
Ο κ. Λάμπρου, αφού σημείωσε ότι στη διακήρυξη Κασιδιάρη αναφέρεται ως διεύθυνση του κόμματος η οδός Κοτοπούλη και Βερανζέρου, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, αναρωτήθηκε: «Έχουμε παραχωρήσει σε κανένα κόμμα γραφείο, που χρησιμοποιεί τα τηλέφωνα και την περιουσία του αθηναϊκού λαού; Μπαίνει σοβαρό θέμα αποφάσεων που έχουν καταπατηθεί. Γίνεται αλλαγή χρήσης ενός δημοτικού κτιρίου χωρίς καμία άδεια. Να λύσετε το θέμα λίαν συντόμως». Υπενθυμίζεται ότι στη διεύθυνση Κοτοπούλη 9 βρίσκονται τα γραφεία δημοτικού οργανισμού και στο κτίριο αυτό έχει διατεθεί χώρος στην παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».
Στην απάντησή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης τόνισε πως οι χώροι έχουν διατεθεί για τη δημοτική παράταξη και όχι για κόμματα. «Θα διερευνήσουμε το θέμα και αν έχει πάει σε άλλους σκοπούς δεν έχει πλέον νόημα η παραχώρηση», είπε ο δήμαρχος. Λίγο νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, είχε επίσης τονίσει ότι δεν δόθηκε άδεια για κανένα κόμμα και αν ισχύει η καταγγελία, «θα κάνουμε αυτό που πρέπει».
Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης που επανεμφανίστηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από απουσία ημερών, που συνέπεσε με την εξαγγελία του νέου κόμματος, δεν απάντησε επί του θέματος αλλά το μέλος της παράταξής του, Θ.Αϊβατίδης, ανέφερε ότι τα γραφεία του νέου κόμματος δεν σχετίζονται με εκείνα της παράταξης.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Ολλανδία: Τρομακτική έκρηξη στο κέντρο της Ουτρέχτης - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



