Βούτσης: Καλώ τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον μου αν το θέλει
«Δεν είναι κατανοητές οι διαρροές, ούτε οι τεχνητές εντάσεις ούτε η όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης», σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ενόχλησή του για τη στάση που τήρησε ο αρχηγός της ΝΔ κατά τη χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία δεν έκρυψε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει αν το επιθυμεί, πρόταση μομφής εναντίον του.
Ενημερώνοντας πριν από λίγη ώρα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι ξεκαθάρισε στη Διάσκεψη των Προέδρων πως «εκ του Συντάγματος υπάρχει διαδικασία ενστάσεων και αντιρρήσεων για τον Πρόεδρο της Βουλής». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κατανοητές οι διαρροές, ούτε οι τεχνητές εντάσεις ούτε η όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης».
Λίγο αργότερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε με σχόλια από «πηγές της Πειραιώς» που ανέφεραν: «Ο κ. Βούτσης έλαβε χθες ένα σαφές μήνυμα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Οι πράξεις του θα δείξουν αν το κατάλαβε», καλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο της Βουλής «να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη».
Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οι εργασίες σε επιχείρηση και οι απανωτές εκρήξεις
Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
«Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



