Βορίδης: Θα υπάρξει πολεμική εμπλοκή αν ο Ερντογάν αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία
«Ο Ερντογάν έχει εξαγγείλει το τι θέλει να κάνει και το υλοποιεί… Κάποιες φορές του "βγαίνει", κάποιες άλλες φορές όχι», ανέφερε ο υπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι πολύ καθαρό, αυτό που έχει πει η ελληνική πλευρά, ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διαφυλαχθεί η εθνική κυριαρχία. Αν ο Ερντογάν αμφισβητήσει την ελληνική εθνική κυριαρχία, την απομειώσει, θα υπάρξει πολεμική εμπλοκή, αμυντική εμπλοκή, αυτό ας το έχουν όλοι στο μυαλό τους», τόνισε αναφερόμενος στην NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία και τις προκλήσεις στο Αιγαίο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.
«Ο Ερντογάν έχει εξαγγείλει το τι θέλει να κάνει και το υλοποιεί… Κάποιες φορές του "βγαίνει", κάποιες άλλες φορές όχι», ανέφερε ο κ. Βορίδης. «Είπε ότι θα στείλει στρατεύματα στη Λιβύη, το έκανε. Έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει τις γεωτρήσεις σε αυτά που θεωρεί δική του ΑΟΖ και νομίζω ότι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει τώρα», συμπλήρωσε ο υπουργός.
Κυνήγι χρόνου στα λεωφορεία: Οι οδηγοί της ΟΣΥ καταγγέλλουν δρομολόγια που «δεν βγαίνουν» και προειδοποιούν για κινδύνους
Πώς έγινε η τραγωδία στα Μάλια: Η 40χρονη πνίγηκε για να σώσει τη φίλη της
Marfin: Στην Αθήνα σήμερα η 46χρονη κατηγορούμενη που αρνείται κάθε εμπλοκή
Πώς οι χάκερ μπορούν να μολύνουν το νερό: Η εισβολή στα συστήματα ύδρευσης και τα κενά ασφαλείας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




