Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του γιου του
Ο πρωθυπουργός έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη με την οικογένειά του για διακοπές. Ο πρωθυπουργός έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή και το Σάββατο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε γενέθλια, βρέθηκε στο Μαράθι Ακρωτηρίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία τους από το νησί, γράφοντας: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!».
Για τα γενέθλια του γιου τους, έστειλε τις δικές της ευχές και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η κ. Μητσοτάκη, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φιλά τον νεαρό Κωνσταντίνο, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου».
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



