Όταν ο Κικίλιας συνάντησε Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Καλαϊτζή στο υπουργείο Υγείας
Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τους παλιούς του συμπαίκτες και συνομίλησαν για τον κορονοϊό και για το μπάσκετ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις παλιές ένδοξες στιγμές στα παρκέ του ελληνικού μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν νωρίτερα την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τους πρώην αρχηγούς του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη, και Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς και τον Γιώργο Καλαΐτζή, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Πανιώνιο.
Τη συνάντηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μέσω Facebook, γράφοντας πως τον επισκέφθηκαν φίλοι και συμπαίκτες από τα παλιά και συνομίλησαν για μπάσκετ, για κορονοϊό καθώς και για τον Παναθηναΐκό και την ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι η συνάντησή τους έγινε με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό καθώς όλοι τους φορούσαν μάσκα προστασίας.
«Σήμερα με επισκέφτηκαν συμπαίκτες και φίλοι από τα παλιά! Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Καλαΐτζής. Μιλήσαμε για μπάσκετ, για Covid-19, για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, την Εθνική Ομάδα. Μου έδωσαν κουράγιο και τους ευχαριστώ!», ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια.
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



