Φατίχ Ντονμέζ: Η Ελλάδα συνωμοτεί με άλλες χώρες - Στερείται αξιοπιστίας
Νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας έκανε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δηλώσεις και προειδοποιήσεις κατά της Ελλάδας προέβη σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού Α Χαμπέρ.
«Τα γεωτρύπανά μας συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους όπως έχει σχεδιαστεί. Η υπόθεσή μας είναι ισχυρή με βάση το διεθνές δίκαιο. Η Ελλάδα συνωμοτεί με συγκεκριμένες χώρες για να φανεί σωστή, γιατί στερείται αξιοπιστίας».
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας ισχυρίστηκε με αφορμή την ελληνική άσκηση πως η Ελλάδα είναι εκείνη που προκαλεί, ενώ προειδοποίησε πως «ό,τι κι αν συμβεί από σήμερα και έπειτα, το πολεμικό μας ναυτικό θα είναι εκεί και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Ελπίζω η Ελλάδα δεν θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με το Ορούτς Ρέις, το Μπαρμπαρός και το Γιαβούζ. Είναι ένα θέμα στο οποίο έχουμε δίκιο. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, οι θέσεις μας είναι εξαιρετικά ισχυρές», υποστήριξε.
Ο Φατίχ Ντονμέζ ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία έχει ανακαλύψει φυσικό αέριο και στην ανατ. Μεσόγειο, αλλά δεν το κοινοποιεί, επειδή δεν είναι τόσο σίγουρα τα αποτελέσματα όσο στη Μαύρη Θάλασσα.
Ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά στη Δυτική Αττική: 112 για εκκένωση 4 περιοχών - Δραματικές ώρες
Το πιθανότερο σενάριο πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Οι πρώτες εκτιμήσεις ειδικών
Πώς η Θέουτα πυροδότησε πολιτική θύελλα στην Ευρώπη με τη «βοήθεια» των social media
«Mια στιγμή που μας συνδέει με το σύμπαν»: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου τον Αύγουστο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



