Νέες προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου και Τσελίκ για τη Σμύρνη
Τσαβούσογλου και Τσελίκ προκαλούν για τη Σμύρνη με αφορμή την επέτειο από την ημέρα έναρξης της μικρασιατικής καταστροφής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησαν Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ομέρ Τσελίκ με αφορμή την επέτειο για την κατάληψη της Σμύρνης.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν από 98 χρόνια, δεν σώθηκε μονάχα η Σμύρνη από την ελληνική καταπίεση, αλλά ολόκληρη η Ανατολία. Η Ελλάδα καταδικάστηκε σε αποζημιώσεις. Επίσης, αυτοί που εμπιστεύτηκαν άλλους, απογοητεύτηκαν στο τέλος. Τιμάμε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους μάρτυρές μας και τους βετεράνους του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτοί που θέλουν να βλάψουν τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που προκαλούν στο Καστελόριζο, ας δουν σήμερα την αποφασιστικότητα που δείξαμε στη Σμύρνη».
«Πάρε τη θέση πάρκινγκ που αφήνω ελεύθερη»: Η εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων βασισμένη στην «επιθυμία ζεύξης» των πολιτών
T. Σακελλαρόπουλος: Το Κυπριακό είναι κέντρο ερμηνείας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από το 1949
«Καμπανάκι» ειδικών: 14 πτώσεις μπαλκονιών και σοβάδων χωρίς σεισμό σε 15 μήνες - Στο μικροσκόπιο το 70% των ελληνικών ακινήτων
«Φωτιά» στα Στενά του Ορμούζ: Χτύπησε κυπριακό πλοίο το Ιράν, αγνοείται μέλος του πληρώματος - Βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ ως απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




