Σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστές δομές μετά την καταστροφή στη Μόρια - Πού θα χτιστούν
Πόσες κλειστές δομές ετοιμάζει η κυβέρνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιστροφή στο θέμα των κλειστών δομών κάνει η κυβέρνηση μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Μόρια. Πληροφορίες του Γιάννη Σαραντάκου τις οποίες αποκάλυψε στο Open TV κάνουν λόγο για άμεση δημιουργία πέντε κλειστών δομών στην ηπειρωτική χώρα και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την κυβέρνηση να δηλώνει πως έχει εξασφαλίσει χρήματα από την Ευρώπη για την κατασκευή τους.
Συγκεκριμένα όσα έγιναν στη Μόρια, φαίνεται να χτύπησαν το καμπανάκι, οδηγώντας τις Αρχές να ξανασκεφτούν και να κάνουν πράξη τα πλάνα που είχαν παγώσει κι αφορούσαν την δημιουργία κλειστών δομών για τους πρόσφυγες.
Αυτό που απομένει είναι η συνεννόηση με τους Δημάρχους, που φυσικά θα έχουν αντισταθμιστικά οφέλη. Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών προκειμένου να υποδεχθούν τις κλειστές δομές. Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αναλάβει προς το παρόν να γίνει ο συνδετικός κρίκος υλοποίησης του συγκεκριμένου πλάνου, που έχει χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




