• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!Φωτιά στο Κάτω Χαλάνδρι: Στάχτη έγινε το διαμέρισμα - Ένας άνδρας απεγκλωβίστηκεΑποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενώνΔημοσκόπηση Opinion Poll: Άνετη πρωτιά της ΝΔ - Ποια η «δεξαμένη» ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού
δημοφιλές τώρα: Συναγερμός στα Τζουμέρκα: Ρήγματα σε μήκος 600 μέτρων - Καταστροφές σε σπίτια και χωράφια
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.09.2020 18:07
Newsroom
Newsroom

Επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση: Τι μας κρύβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ελληνοτουρκικά

Σκληρή κριτική στην κυβερνητική διαχείριση των μεγάλων και ανοιχτών μετώπων που αντιμετωπίζει η χώρα έκανε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Copyright: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Το σχέδιο «νέα αλλαγή» του Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε από το βήμα της ΔΕΘ η Φώφη Γενημματά. Πρόκειται για ένα πακέτο προοδευτικών προτάσεων του κόμματος για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άσκησε παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβερνητική διαχείριση των μεγάλων και ανοιχτών μετώπων που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ένα διάλογο με την Τουρκία άνευ όρων και μας το κρύβει; Δεν έχει λευκή επιταγή να χειριστεί τα θέματα», είπε αναφορικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτά. 

Σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του κορονοϊού ανέφερε: «Η αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι ολοφάνερη. Έχασαν πολύτιμο χρόνο με την τακτική του "βλέποντας και κάνοντας" και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν».

«Ο κ. Μητσοτάκης έμεινε στα λόγια. Η απουσία δικτύου πρωτοβάθμιας με κινητά συνεργεία ρίχνει άλλη μια φορά όλο το βάρος στο ΕΣΥ. Και δυστυχώς δεν έγιναν για τη στήριξή του αυτά που θα έπρεπε. Ούτε για περισσότερες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έγκαιρα, ούτε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ή τουλάχιστον για την εκπαίδευση των ανθρώπων που προσλαμβάνονται», επισήμανε η κ. Γεννηματά.

Επικαλέστηκε εργαζόμενους στο νοσοκομείο, οι οποίοι της είπαν ότι η κυβέρνηση τους φορά ένα σακάκι, ένα κουστούμι που δεν τους ταιριάζει, που δεν χωράνε και υπογράμμισε: «Έστω και τώρα, επιτέλους ας ακούσουν τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Εμείς, που δημιουργήσαμε και στηρίξαμε το ΕΣΥ και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι' αυτό, είμαστε και θα μείνουμε στην πρώτη γραμμή για τη στήριξή του και την αναγέννησή του. Η ανησυχία εντείνεται και στους πολίτες της χώρας αλλά και στο υγειονομικό προσωπικό. Το υγειονομικό προσωπικό που κάνει φιλότιμα τεράστια προσπάθεια και σηκώνει πάνω του όλη την ευθύνη. Και, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, αρνείται η κυβέρνηση να εντάξει το υγειονομικό προσωπικού του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά. Έστω και τώρα, δεν αρκεί το χειροκρότημα. Χρειάζονται έμπρακτα μέτρα και λύσεις».

Διαβάστε ακόμη

Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν

Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα

Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών

Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ΚΙΝΑΛ
  • Φώφη Γεννηματά
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr