ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία - Είναι επικίνδυνοι»
Αφορμή για το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το αλαλούμ με τις μάσκες στα σχολεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονη κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην κυβέρνηση σχετικά με τον χειρισμό της πανδημίας και του ανοίγματος των σχολείων ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας: «Η ΝΔ επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά».
«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. «Όμως, χθες το βράδυ μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία, αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Η ΝΔ επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
Νέα φρίκη στους Αγίους Αναργύρους: Παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες - Συνελήφθησαν οι γονείς
Νέοι κανόνες για τα ηλεκτρικά πατίνια: Πλήρης απαγόρευση για τους ανηλίκους - «Κόφτη» και στην ταχύτητα
Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



