Φωτιά Μάτι: Στον ανακριτή για την απολογία του ο Ηλίας Ψινάκης
Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώπιος ενωπίω με τον ανακριτή, Αθ. Μαρνέρη, θα βρεθεί ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.
Τη σκυτάλη θα πάρουν τις επόμενες ημέρες μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Μπουρνούς και η Ρένα Δούρου.
Από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά 20 κατηγορουμένων κατά περίπτωση για τα εξής αδικήματα: εμπρησμός από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




