Ζαχαράκη: Σε 330 τμήματα σχολείων έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού
Η υφυπουργός Παιδείας μίλησε στο OPEN TV τόσο για τις καταλήψεις που παραμένουν σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, όσο και για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μίλησε τόσο για τις καταλήψεις που παραμένουν σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, όσο και για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού και πώς αυτές επηρεάζουν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, έως τώρα, σε 330 τμήματα σχολείων έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού, ενώ τόνισε πως η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων αποδίδουν. «Αν μας δοθεί η κατεύθυνση, θα δείξουμε ευελιξία στην εφαρμογή των μέτρων», δήλωσε η κυρία Ζαχαράκη.
Όσον αφορά στις καταλήψεις, η υφυπουργός Παιδείας σημείωσε: «Έχουμε ζητήσει τη συνδρομή όλων (εκπαιδευτικών κτλ) να ανοίξουν τα σχολεία, όσο παραμένουν κλειστά η ανισότητα διευρύνεται», ενώ ανέφερε πως «καθαρίστριες στα σχολεία υπάρχουν», πως «η κατάληψη δεν είναι λύση» και ότι «η πλειοψηφία των μαθητών δεν θέλουν καταλήψεις».
Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



