Δίκη Χρυσής Αυγής: Τα... σκάγια των επεισοδίων πήραν τον Αλέξη Τσίπρα - Τον προστάτευσαν με ομπρέλες
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να καλύψουν τον Αλέξη Τσίπρα έξω από το Εφετείο λίγο πριν από την ανακοίνωση της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, έξω από το Εφετείο σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια ανάμεσα σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα... σκάγια των επεισοδίων πήραν και τον Αλέξη Τσίπρα, αφού κάποιοι πέταξαν καφέδες προς το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν και ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να προστατεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα, άνοιξαν ομπρέλες και τον προστάτευσαν. Η ένταση κράτησε για ώρα με αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τους εμπλεκόμενους να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




