• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τι δείχνουν μετά τη ΔΕΘ οι δημοσκοπήσεις: Ποιο κοινό ζορίζονται να προσεγγίσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευσηΤραγικό τέλος για τον 78χρονο τουρίστα που αγνοούνταν στην Κρήτη - Βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα από την ακτήΆρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
δημοφιλές τώρα: Η παίκτρια της ΑΕΚ Μαρία Καπνίση έχασε τις αισθήσεις της μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ και...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   15.10.2020 23:24
Αλέξανδρος Καλαφάτης
Αλέξανδρος Καλαφάτης

Καταλήψεις: «Πόλεμος» Χρυσοχοΐδη - Σπίρτζη για τις «ασφαλίτικες μεθόδους»

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης και «ασφαλίτικες μεθόδους»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Πολιτική αντιπαράθεση με βαριές εκφράσεις ξέσπασε ανάμεσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή καταγγελίες της ΕΛΜΕ Ξάνθης ότι η Αστυνομία κάλεσε στο τμήμα διευθυντές σχολείων και τους ζήτησε ονόματα μαθητών που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης και «ασφαλίτικες μεθόδους». Σε απάντησή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως «ο εισαγγελέας Ξάνθης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις σχολείων και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε συγκεκριμένες ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες υποχρεωτικά εκτελούνται. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να μην γνωρίζει, να μην ρωτά, να μην ψάχνει. Και να καταγγέλλει!».

Νωρίτερα ο Χρήστος Σπίρτζης έγραψε: «Η καταγγελία της ΕΛΜΕ Ξάνθης ότι η Αστυνομία κάλεσε στο τμήμα διευθυντές σχολείων και τους ζήτησε ονόματα μαθητών που συμμετέχουν σε καταλήψεις προκαλεί εκ νέου ανατριχίλα στον δημοκρατικό κόσμο της χώρας και αποδεικνύει ότι είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη η προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους μέσω ασφαλίτικων μεθόδων που παραπέμπουν ευθέως σε μαύρες για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία εποχές.

Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσουν να διατυπώνουν επικοινωνιακές κορώνες ενάντια στην ακροδεξιά και τα παρακλάδια της ενώ την ίδια στιγμή ασκούν πρακτικές τρόμου και πάταξης σε οτιδήποτε δημοκρατικό υπάρχει στη χώρα».

Διαβάστε ακόμη

Η «χαμογελαστή ακροδεξιά»: Το νέο προεκλογικό μοντέλο εκστρατείας που εγκαινίασε το AfD στη Γερμανία

Τι δείχνουν μετά τη ΔΕΘ οι δημοσκοπήσεις: Ποιο κοινό ζορίζονται να προσεγγίσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση

«Chicken Run»: Έκλεψαν κοτόπουλα αξίας 250.000 δολαρίων από νταλίκα - Συνελήφθησαν 13 άτομα

Επιστήμονες υπολόγισαν πότε θα ξεμείνει η Γη από οξυγόνο... και είναι νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Χρήστος Σπίρτζης
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
  • Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>