Κικίλιας: Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας
O υπουργός Υγείας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να μην μπούμε στον χειμώνα με άσχημα υγειονομικά δεδομένα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μίλησε στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα στη μάχη απέναντι στην έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι «λελογισμένα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε με τα υγειονομικά δεδομένα. Όσο δυσκολεύει ο καιρός και προχωράμε προς τον χειμώνα, δυσκολεύουν οι συνθήκες» και τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να μην μπούμε στον χειμώνα με άσχημα υγειονομικά δεδομένα.
Αναφερόμενος στην πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, σημείωσε ότι τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει 50 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σωτηρία. «Θα αντέχουμε όσο ο κόσμος θα συμπονά τον διπλανό του, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας».
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



