Oruc Reis: Η Τουρκία διαψεύδει «πολιορκία» από ελληνική φρεγάτα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουρκικές πηγές ασφαλείας διέψευσαν απόψε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNNTürk ότι ελληνικά πολεμικά πλοία «πολιόρκησαν» το Oruc Reis, μετά τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας, κάνοντας λόγο για μοντάζ.
«Πηγές ασφαλείας, μιλώντας στο CNN TÜRK, ανέφεραν ότι το Oruc Reis, συνοδευόμενο από τα πλοία Cengiz Han και Ataman, τα οποία προστατεύονται από τουρκικά πολεμικά πλοία, επιχειρεί εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας 13 χλμ. από το Καστελόριζο. Τα ελληνικά πολεμικά πλοία πήραν θέση 10 χλμ. μακριά από το νησί.
Με άλλα λόγια, η μικρότερη απόσταση στην οποία πλησίασαν ο ελληνικός στόλος με τον τουρκικό ήταν στα 3 χλμ. Οι πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι το Oruc Reis ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές του στην περιοχή χωρίς προβλήματα.
Από την άλλη, τα ελληνικά πολεμικά πλοία σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί επέμβασης, αρκέστηκαν στην παρακολούθηση του Oruc Reis», αναφέρει το ρεπορτάζ του τουρκικού καναλιού, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά το Ορούτς Ρέις πήγε τόσο βόρεια.
Απάτη 5 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ: Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του - Το modus operandi
Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ δεν λειτουργούσε τίποτα» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστασίας, Ηλίας Παπαγγελής
Αποκάλυψη για θάνατο Μαζωνάκη: «Χτύπησαν» 4 συναγερμοί κατά την πλασμαφαίρεση - Ανοίγει το χρηματοκιβώτιο
Από αναισθητικό νοσοκομείου... ναρκωτικό σε ηλεκτρονικά τσιγάρα: Ο εφιάλτης των «Zombie Vapes»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



