Τσίπρας σε Λινού: Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση – Χρειάζονται συνεννοήσεις
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η πρόταση για την κυρία Λινού ήταν πρόταση αξιοποίησης «σε μια προσπάθεια συλλογική, να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να ανασυγκροτήσουμε το ΕΣΥ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Συνάντηση με την καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού, στον απόηχο και της πρότασής του για τη θέση του υπουργού Υγείας και ένα εξάμηνο πλάνο ενίσχυσης του ΕΣΥ.
Η κυρία Λινού ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για την πρόταση, σημειώνοντας πως «ήταν ιδιαίτερη τιμή το ότι με προτείνατε για αυτή την πολύ σημαντική θέση» και υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, τα θέματα στα οποία επέμεινε ήταν η σύμπνοια, η υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και κυρίως αποφυγή του ρατσισμού. «Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πώς θα προφυλάξουμε ισότιμα και δίκαια όλους τους ανθρώπους που κατοικούν στην Ελλάδα. Όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες αλλά κάθε άνθρωπο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην χώρα μας» πρόσθεσε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε την κυρία Λινού για την προσπάθεια που κάνει από το δικό της «μετερίζι» γιατί, όπως τόνισε, «διαρκώς επισημαίνατε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ακόμη και την μεγάλη περίοδο του εφησυχασμού τους καλοκαιρινούς μήνες».
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η πρόταση για την κυρία Λινού ήταν πρόταση αξιοποίησης «σε μια προσπάθεια συλλογική, να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να ανασυγκροτήσουμε το ΕΣΥ».
«Βλέπουμε ότι οι εξελίξεις δεν είναι θετικές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Πιστεύω ότι αυτή την ώρα πρέπει να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα. Δεν χρειάζεται διχαστική αντίληψη. Ακόμη και σε κρίσιμα ζητήματα πολιτικής διαφωνίας μπορούν να βρεθούνε συνεννοήσεις και όχι κανείς να οξύνει τεχνητά την πόλωση και το διχασμό» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Τέλος, ο κ. Τσίπρας αφού ευχαρίστησε για άλλη μία φορά την καθηγήτρια επιδημιολογίας για την προσφορά της, τόνισε ότι «η στάση του καθενός μας είναι κρίσιμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον συλλογικό κίνδυνο για την κοινωνία και τους ανθρώπους μας».
Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
«Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



