Επιτροπή για τη Θράκη: Επεστράφη ως απαράδεκτη επιστολή γραμμένη στα τουρκικά
Η καταγγελία για το ζήτημα έγινε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν «φήμες» για αυτές τις επιστολές και είναι απαράδεκτο να συνεδριάζει εν κρυπτώ η επιτροπή, την στιγμή που υπάρχουν τέτοια ζητήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόβλημα προέκυψε στην Ολομέλεια της Βουλής με επιστολές που απέστειλαν στη διακομματική επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης, ομάδες που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης».
Η καταγγελία για το ζήτημα έγινε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν «φήμες» για αυτές τις επιστολές και είναι απαράδεκτο να συνεδριάζει εν κρυπτώ η επιτροπή, την στιγμή που υπάρχουν τέτοια ζητήματα.
Η επιβεβαίωση για την ύπαρξη επιστολών ήρθε από τον γραμματέα της Επιτροπής Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως προ ημερών έφτασε στην επιτροπή επιστολή γραμμένη στην τουρκική γλώσσα η οποία επεστράφη ως απαράδεκτη με το αίτημα να γραφτεί στην ελληνική και να σταλεί ξανά, ενώ έχουν φτάσει στο μέιλ της επιτροπής δύο ακόμα επιστολές με αποστολείς ομάδες οι οποίες αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι τουρκικής μειονότητας. «Είπαμε με την Πρόεδρο της Επιτροπής την κα Μπακογιάννη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κατρούγκαλο να το δούμε το ζήτημα αλλά σε κάθε περίπτωση οι επιστολές δεν έχουν παραληφθεί» ξεκαθάρισε ο κ. Λοβέρδος.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




