Στο ιατρείο της Βουλής ο Μητσοτάκης - Συλλυπήθηκε για τον Γιάννη Μητρόπουλο
O καρδιολόγος της Βουλής των Ελλήνων, Γιάννης Μητρόπουλος, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν μπει στην αίθουσα της ολομέλειας πέρασε από το ιατρείο της Βουλής και συλλυπήθηκε τους εργαζόμενους για την απώλεια του συναδέλφου τους Γιάννη Μητρόπουλου. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια που καταβάλλουν ως υγειονομικοί λειτουργοί και αυτοί από την πλευρά τους για την τήρηση των μέτρων προστασίας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη βουλή των Ελλήνων.
O καρδιολόγος της Βουλής των Ελλήνων, Γιάννης Μητρόπουλος, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες βυθίζοντας στο πένθος οικείους, συναδέλφους και σύσσωμη τη Βουλή. Ο γιατρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους υπαλλήλους της Βουλής, βουλευτές, αστυνομικούς και δημοσιογράφους, ήταν διασωληνωμένος και δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον ιό.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




