Κορονοϊός: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Έναν ακριβώς μήνα μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επιστρέφει στο σπίτι του με τις αυστηρές συστάσεις των γιατρών και συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά του μέσω τηλεδιασκέψεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξιτήριο από τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός έλαβε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, σύμφωνα με το OPEN TV.
Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό στις 23 Νοεμβρίου, όταν παρουσίασε πυρετό και έκανε το τεστ. Την πρώτη εβδομάδα έμεινε στην οικία του και στη συνέχεια έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε μονάδα αυξημένης φροντίδας λόγω του πυρετού που παρέμενε υψηλός. Κατά τις τρεις εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, ο κ. Πλακιωτάκης μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, προκειμένου να βελτιωθεί η οξυγόνωσή του.
Έναν ακριβώς μήνα μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επιστρέφει στο σπίτι του με τις αυστηρές συστάσεις των γιατρών και συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά του μέσω τηλεδιασκέψεων.
Φρίκη στην Κυψέλη: Βρήκαν κατεψυγμένο βρέφος στις αποσκευές οικογένειας μέσα σε διαμέρισμα Airbnb
Οι δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου θα δείξουν τη νέα ισορροπία - Η μάχη του 25% και ο γρίφος της Κεντροαριστεράς
«Είμαστε απολύτως βέβαιοι»: Αρχαιολόγοι λένε ότι εντόπισαν τη χαμένη πόλη των θαυμάτων του Χριστού
Ο εφιάλτης του υπερτουρισμού στην Κρήτη: Ο Μπάλος «βουλιάζει» από εκατοντάδες επισκέπτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



