• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ελεύθεροι και οι έξι συλληφθέντες που καταγγέλθηκαν για ομαδικό βιασμό από τη 17χρονη στα ΧανιάΟι «Ασπίδες» δεν πάνε «προς το παρόν» στα Στενά του Ορμούζ - Τι αποφάσισαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕΠώς εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας από την τουρκική μαφία στη Νέα Μάκρη - Τρεις συλλήψειςΗ πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.12.2020 15:11
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στην κυβέρνηση για το κονδύλι προς τα ΜΜΕ για την εκστρατεία του εμβολίου

«Προειδοποιούμε λοιπόν τον κ. Μητσοτάκη να μη διανοηθεί να μοιράσει πάλι 18,5 εκατ. ευρώ δημόσιο χρήμα με κρυφές λίστες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
AP photo
AP photo

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για το κονδύλι 18,5 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να διατεθεί για την εκστρατεία του εμβολιασμού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση να διαθέσει τα ποσά με διαφάνεια και να μην «διανοηθεί να μετατρέψει εκ νέου μία εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό σε μοχλό χειραγώγησης και εκβιασμού του Τύπου». 

«Προειδοποιούμε λοιπόν τον κ. Μητσοτάκη να μη διανοηθεί να μοιράσει πάλι 18,5 εκατ. ευρώ δημόσιο χρήμα με κρυφές λίστες, αδιαφάνεια και μόνο στους αρεστούς, εξαιρώντας όποια Μέσα του ασκούν κριτική. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει στη δημοσιότητα από την πρώτη μέρα τα ποσά που θα λάβει κάθε Μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη από την πρώτη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη λίστα με τα ΜΜΕ που θα λάβουν χρήματα. Καλεί, δε, το Μέγαρο Μαξίμου να διαθέσει τα χρήματα με αντικειμενικά κριτήρια, ήτοι με βάση την αναγνωσιμότητα/τηλεθέαση/επισκεψιμότητα του εκάστοτε Μέσου και τον αριθμό των εργαζομένων σε αυτά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει, πάντως, πως από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει πως οι επιχειρήσεις του Τύπου χρειάζονται ενίσχυση ως πληττόμενες, αλλά αυτό οφείλει να γίνει οριζόντια, με διαφάνεια, με κριτήρια και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει με πρόσχημα την πανδημία. «Μετά τους σκανδαλώδεις χειρισμούς της κυβέρνησης με την πρώτη καμπάνια 20 εκατ. ευρώ ακόμα και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ για την πανδημία, ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε η χώρα μας να είναι δεύτερη σε αρνητές του κορονοϊού μετά τη Νιγηρία, σύμφωνα με έρευνα που αποκάλυψε ο Guardian. Ελπίζουμε να μην κάνει πάλι τα ίδια αίσχη», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Διαβάστε ακόμη

«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»

Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο

Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»

Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ΜΜΕ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr