Ανασχηματισμός: Τα πρόσωπα «κλειδιά» και οι εισηγήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα διαμορφώσουν το νέο υπουργικό συμβούλιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ανάσα πριν τον σαρωτικό ανασχηματισμό είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV και της Σοφίας Φασουλάκη, έχει αποφασίσει ποια είναι τα πρόσωπα που θέλει να τον συνοδεύσουν στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε το πότε θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός που είναι προ των πυλών, δεδομένου ότι η επόμενη εβδομάδα είναι αυτή που θα εφαρμόζεται το νέο σκληρό lockdown.
Κυβερνητικές πηγές τοποθετούν τις ανακοινώσεις το πρώτο 15μερο ή 20ημερο του Ιανουαρίου, ενώ οι αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν είναι αυτή της Νίκης Κεραμέως από το υπουργείο Παιδείας, καθώς και αλλαγή προσώπων στο υπουργείο Τουρισμού και το υπουργείο Εργασίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Εντονη είναι η φημολογία και για την είσοδο πολλών γαλάζιων βουλευτών στη νέα κυβέρνηση. Ωστόσο, πολλοί στο περιβάλλον του πρωθυπουργού συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει το βλέμμα του στραμμένο στο Σεπτέμβριο, όταν και θα έχει τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού.
Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



