Θεοφάνεια: Χάθηκε ο Σταυρός στην Κέρκυρα
Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων έγινε σε εορταστικό κλίμα, παρά το μικρό απρόοπτο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρκετή ώρα έψαχναν στα κρύα νερά του Ιονίου όσοι βούτηξαν για να βρουν τον Σταυρό στην Κέρκυρα. Αποτέλεσμα όμως δεν υπήρξε.
Γι' αυτό ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος αναγκάστηκε να ρίξει ένα δεύτερο -δεμένο αυτή τη φορά- Σταυρό. Τελικά, σύμφωνα με το enimerosi.com, ο Σταυρός που χάθηκε, παρασύρθηκε από το ρεύμα. Τον βρήκε δύτης σε βάθος περίπου δέκα μέτρων.
Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων έγινε σε εορταστικό κλίμα, παρά το μικρό απρόοπτο, και με πάρα πολύ κόσμο να παρακολουθεί «πανοραμικά» την τελετή από τα Μουράγια.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»
Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη
Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



