• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείαςΑπάτη 2 εκατ. στον ΟΠΕΚΑ: Πώς προϊστάμενοι ενέκριναν αιτήσεις «εκτός σειράς» - Στο πειθαρχικό οι εμπλεκόμενοιΤέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας του δικαστηρίου για την κύρια δίκη«Εγώ είμαι το αφεντικό και θα κάνεις ό,τι σου λέω» - Η αποκαλυπτική κατάθεση του υδραυλικού για «Βιολάντα»
δημοφιλές τώρα: Πέθανε ο μοντέρ του Mega, Κώστας Κοσμίδης: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο - Διατάχθηκε ΕΔΕ
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   07.01.2019 16:24
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας📌 Μέγαρο Μαξίμου: «Δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε»

Συμφωνία των Πρεσπών: Κορυφώνεται η σύγκρουση κυβέρνησης-ΝΔ

Στα ύψη η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Το Μέγαρο Μαξίμου (Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Το Μέγαρο Μαξίμου (Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στα ύψη έχει ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο μετά τις εξελίξεις από μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο λόγω της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και της παραμονής ή όχι των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση. Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ζήτησε εκλογές ή ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βυθίζει τη χώρα σε αστάθεια. Το Μέγαρο Μαξίμου απαντά καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δοκιμάσει την ανθεκτικότητα της κυβέρνησης με κατάθεση ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας 

«Σε μία περίοδο που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος τη βυθίζουν σε επικίνδυνη αστάθεια» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

«Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν υπήρξε ποτέ στη Μεταπολίτευση και δεν νοείται να υπάρξει και τώρα», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία. 

Μέγαρο Μαξίμου: «Δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε» 

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης, που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια… Η υποκρισία στο μεγαλείο της», αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

«Αν, όμως, έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στην κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας», συμπληρώνει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Διαβάστε ακόμη

Απάτη 2 εκατ. στον ΟΠΕΚΑ: Πώς προϊστάμενοι ενέκριναν αιτήσεις «εκτός σειράς» - Στο πειθαρχικό οι εμπλεκόμενοι

Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείας

Χρήστος Μαυρίκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο με το όπλο στο χέρι - «Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας σκοτώσω»

Επίσημη έρευνα στο ράντσο-«κολαστήριο» του Έπσταϊν μετά από ενδείξεις για θαμμένα πτώματα θυμάτων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Συμφωνία των Πρεσπών
  • Νέα Δημοκρατία
  • ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr