Κουτσούμπας: Τα συλλαλητήρια θα ακυρώσουν το άθλιο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα με αφορμή τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αλληλεγγύη του σε όσους θα συμμετάσχουν σήμερα στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται εξέφρασε ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι θα ακυρώσουν στην πράξη την απαγόρευση των συναθροίσεων αλλά και το νομοσχέδιο των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο και να ανοίξει τις πανεπιστημιακές σχολές λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πραγματοποίηση της δια ζώσης διδασκαλίας.
Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα για τα σημερινά συλλαλητήρια έχει ως εξής:
«Φοιτητές, πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μαθητές και γονείς σήμερα ακυρώνουν στην πράξη τις προσχηματικές απαγορεύσεις. Όπως ακριβώς θα ακυρώσουν αύριο και το άθλιο νομοσχέδιο που βάζει νέα εμπόδια στις σπουδές, εντείνει την καταστολή μέσα κι έξω από τα Πανεπιστήμια. Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, να ανοίξει τις σχολές με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Να σταματήσει να παίζει με την αγωνία χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους. Αντί να αλλάζει προς το χειρότερο τον τρόπο πρόσβασης στα Πανεπιστήμια, να πάρει μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων».
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



