ΣΥΡΙΖΑ για take away: Περιφερόμενος θίασος η κυβέρνηση - Σε διακοπές ο Μητσοτάκης
Δριμεία κριτική για το θέμα του take away ασκησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντονη κριτική άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην κυβέρνηση για το αλαλούμ που επικράτησε το πρωί του Σαββάτου για το θέμα του take away. «Το σημερινό αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away, το οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε και, εν τέλει, επέτρεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης που έχει σε όλη τη διαχείριση της πανδημίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως «περιφερόμενο θίασο».
Διαβάστε ακόμα: Take away: Κανονικά η παραλαβή καφέ και τα Σαββατοκύριακα για Αττική, Θεσσαλονίκη
«Εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ίσως την απάντηση για το τι ισχύει τελικά για την εστίαση και το take away να μπορεί να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Ικαρία». καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης από Ικαρία: Είμαστε στο τέλος της πανδημίας του κορονοϊού
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




