• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μπλόκα στη μισή Ελλάδα: Πάνω από 6.000 τρακτέρ στους δρόμους και έντονη πίεση στην κυβέρνησηΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολάτες Kinder από ράφια σούπερ μάρκετ - Η αιτίαΜάνδρα: Απεγκλωβισμοί 17 ανθρώπων, πλημμυρισμένα υπόγεια και υλικές ζημιές - Γιατί «βουλιάζει» η περιοχήΠαράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
δημοφιλές τώρα: Τραμπ: Πολιτιστικός αφανισμός στην Ευρώπη, σε 20 χρόνια θα είναι αγνώριστη - Τέλος στη μαζική...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   08.02.2021 14:31
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Πελώνη για Μητσοτάκη σε Ικαρία: Στόχος το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη παραδέχτηκε την αστοχία του γεύματος στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη στην Ικαρία

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: Intime
Copyright: Intime

Την αστοχία του γεύματος στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη στην Ικαρία παραδέχτηκε ουσιαστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Η Αριστοτελία Πελώνη, που πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εν λόγω ζήτημα, απάντησε ότι τέτοιες εικόνες «αμαυρώνουν την ουσία της επίσκεψης και στην ουσία θα ήθελα να μείνουμε». 

Σύμφωνα με την ίδια, στόχος της επίσκεψης του πρωθυπουργού ήταν να «εκπέμψει το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και ότι οι πολίτες δεν είναι ξεχασμένοι και μόνοι». Ξεκαθάρισε, δε, ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει λάβει την απόφαση εδώ και καιρό να επισκέπτεται την περιφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα: «Παραβίαση μέτρων προστασία Δημόσιας Υγείας» - Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για Ικαρία

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε το γεύμα του πρωθυπουργού στην παραθεριστική οικία του κ. Στεφανάδη. Συγκεκριμένα, απαντώντας για την εικόνα του πρωθυπουργού μαζί με άλλα τουλάχιστον 15 άτομα σε μπαλκόνι στο νησί, ισχυρίστηκε ότι η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του πρωθυπουργού. «Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει ότι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών», προσέθεσε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του, ο Νότης Μηταράκης μιλώντας σήμερα το πρωί στο OPEN TV σχολίασε ότι δεν οργανώθηκε καμία εκδήλωση στην Ικαρία, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και αισθάνεται την ανάγκη να κάνει κριτική στα πάντα, κάτι που είναι δικαιολογημένο.

Υπενθυμίζεται ότι σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει στο ethnos.gr την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, εξηγώντας παράλληλα ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας. «Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Γεωργιάδης: Δεν παραβίασε κανένα μέτρο ο Μητσοτάκης στην Ικαρία

Διαβάστε ακόμη

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia

Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό

Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • Χριστόδουλος Στεφανάδης
  • Ικαρία
  • Άδωνις Γεωργιάδης
  • Αριστοτελία Πελώνη
  • Νότης Μηταράκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr