Ο Τσίπρας καλωσόρισε τη Μέρκελ «σε μία διαφορετική Ελλάδα» (pics+vid)
Τι είπαν οι δύο αρχηγοί κρατών μπροστά στις κάμερες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 17:33 το αεροσκάφος της Άνγκελας Μέρκελ προσγειώθηκε στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την τρίτη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, από τον Οκτώβριο του 2012. Περίπου μισή ώρα αργότερα, η κ. Μέρκελ έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου την υποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, με θερμό χαιρετισμό.
Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δυο τους μπροστά στις κάμερες, ο Έλληνας πρωθυπουργός καλωσόρισε τη Γερμανίδα καγκελάριο στη χώρα μας, λέγοντάς της: «Σήμερα έρχεστε σε μια διαφορετική Ελλάδα που μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση». Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Έχουμε νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι. Έχουμε έναν κοινό κίνδυνο μπροστά μας, την άνοδο της λαϊκιστικής ακροδεξιάς».
Από την πλευρά της, η κ. Μέρκελ αφού τον ευχαρίστησε για την υποδοχή, ανέφερε ότι «ο ελληνικός λαός πέρασε από μια δύσκολη φάση» και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για «όσα κατάφερε η Ελλάδα».
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



