Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση δεν είναι όμηρος κανενός
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να δει τι γίνεται στην Ευρώπη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντί να κάνει εκ του ασφαλούς “μαγκιές” ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να χρησιμοποιήσει το “όπλο” της πρότασης δυσπιστίας». Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα βήμα, που ενισχύει τη σταθερότητα, την οικονομία και το γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη», σημειώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Αναφορικά με την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «θα είναι ένα ακόμη βήμα για τη διαμόρφωση ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου για να διασφαλίσουμε μια ακόμη τετραετία με όρους προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας».
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζει για την κυβέρνηση ότι «δεν είναι όμηρος κανενός» και καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αντί να κάνει εκ του ασφαλούς «μαγκιές», όπως λέει, να χρησιμοποιήσει το «όπλο» της πρότασης δυσπιστίας. Ακόμη, υπενθυμίζει στον κ. Μητσοτάκη «να δει τι γίνεται στην Ευρώπη, όπου υπάρχουν 12 κράτη - μέλη με κυβερνήσεις μειοψηφίας ή ανοχής».
Χανιά: Το βαθύ κράτος της μαφίας - Δικογραφία-σοκ για 90 άτομα με εμπλοκή αστυνομικών, ιατροδικαστών και ιερέα
Νέα ευρήματα στο γραφείο του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου - Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ
Άργος: Χημικά από τα ΜΑΤ και συγκρούσεις σώμα με σώμα στη συγκέντρωση για τον θάνατο του 20χρονου Θοδωρή
Τρέφεται με το αίμα σου για μια βδομάδα χωρίς να το καταλάβεις και σου αφήνει μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



