Τσαβούσογλου πριν τη συνάντηση με Δένδια: «Ετοιμος να συζητήσω τις όποιες διαφωνίες»
Τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ethnos.gr στην Αγκυρα ενόψει της επίσκεψης Δένδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποκλειστική συνέντευξη στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV παραχώρησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου λίγες ώρες πριν από την συνάντησή του με τον Ελληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια στην Αγκυρα.
Ο Τούρκος διπλωμάτης θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις, που προηγήθηκαν από Τούρκους αξιωματούχους, προεξάρχοντος του προέδρου Ερντογάν, και είπε χαρακτηριστικά ότι «είμαι έτοιμος να συζητήσω όλα τα σημεία διαφωνίας με τον Δένδια κατά την επίσκεψη του Έλληνα ομολόγου μου στην Αγκυρα»
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη για συνομιλίες θαλάσσιων ζωνών με τη Λιβύη, είπε ότι «Ο καθένας μπορεί να έχει συνομιλίες με τον άλλον για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών.»
Ανακοίνωσε δε, ότι τουρκική αντιπροσωπεία μεταβαίνει στο Κάιρο στις αρχές Μαΐου και αργότερα θα μεταβεί κι ο ίδιος στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου για να συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σούκρι.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι «η Τουρκία δεν υποστηρίζει καμία πλευρά στη διαμάχη Ρωσίας- Ουκρανίας».
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



