Πελώνη: Η απάντηση για τα παλιά tweets μετά το #Πελωνη_σβηνε
Η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη για τα παλιά tweets κατά κυβερνητικών στελεχών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα για παλαιότερα επικριτικά μηνύματα και σχόλια που η ίδια είχε γράψει στο twitter για στελέχη της σημερινής κυβέρνησης.
«Για ποιο λόγο εγκαλούμαι τελικά; Εγκαλούμαι επειδή προ δεκαετίας σχολίαζα σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο, ως δημοσιογράφος, ή επειδή δεν τα έσβησα όπως κάνουν άλλοι λίγο πριν την είσοδό τους στην πολιτική; Η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλουν να παίξουν έναν ρόλο Ιεράς Εξέτασης είναι πολύ φθηνή και δείχνει την απελπισία κάποιων», απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη.
Το τελευταίο διάστημα στο Τwitter διάφοροι χρήστες ανέσυραν από τον λογαριασμό της κυβερνητικής εκπροσώπου παλαιότερες αναρτήσεις της, στις οποίες επέκρινε πολιτικούς που σήμερα είναι κυβερνητικά στελέχη μεταξύ των οποίων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως για παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Σοφία Βούλτεψη για τις τοποθετήσεις τους.
Διαβάστε επίσης: Πελώνη για κορονοϊό: Υπάρχει σταθεροποίηση και τάση μείωσης
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



