Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνο-γαλλική πρόκληση στην ανατολική Μεσόγειο
Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πρόκληση από την ελληνική πλευρά, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ethnos.gr, Μαρία Ζαχαράκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η Ελλάδα και η Γαλλία, οι οποίες ηγούνται του μετώπου ενάντια στην Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο, πρόσθεσαν τώρα μία νέα πρόκληση», αναφέρουν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Τουρκία.
Σύμφωνα με το κανάλι «Ουλουσάλ», ένα γαλλικό πλοίο πλέει εντός των θαλασσίων συνόρων του τουρκο - λιβυκού μνημονίου. Η Ελλάδα δημοσίευσε NAVTEX για το πλοίο και η Τουρκία αντέδρασε στέλνοντας μία φρεγάτα στην περιοχή για παραβίαση των θαλάσσιων ορίων της.
«Ανοιχτή συμμαχία σχηματίζεται ενάντια στην Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο με την Ελλάδα και τη Γαλλία αυτή τη φορά να χρησιμοποιούν ένα μη πολεμικό ερευνητικό πλοίο για να κλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή», σχολιάζουν το τουρκικό φιλο-κυβερνητικό κανάλι.
Διαβάστε επίσης: Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι μετά το «κάζο» της συνέντευξης Δένδια - Τσαβούσογλου
Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Μηχανική βλάβη ή καταστροφική αστοχία τα κύρια σενάρια
Τι αναμένουν οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ από τη ΔΕΘ – Άδειο το καλάθι της κυβέρνησης και τα αιτήματα
Σκάνδαλο στα κατεχόμενα: Φόβοι ότι δεκάδες παιδιά γεννήθηκαν από λάθος δότες
Επιχείρηση «Μαύρος Κύκνος»: Νέα βίντεο από την ημέρα σύλληψης του Ελ Τσάπο πριν από 10 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



