Δένδιας: Η Τουρκία να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου
Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού, Νίκου Δένδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ανάγκη η Τουρκία να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε μήνυμά του στο twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ.
«Η καταστροφή του Τσερνόμπιλ, το μεγαλύτερο πυρηνικό δυστύχημα στην Ιστορία, είναι διαρκής υπόμνηση για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και σήμερα», αναφέρει ο κ. Δένδιας.
Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα: Τσερνόμπιλ, το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην Ιστορία
«Όπως έχω επισημάνει, η Τουρκία πρέπει να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου», προσθέτει ο υπουργός Εξωτερικών.
Διαβάστε ακόμη
Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
Γκάφα ολκής από Βελόπουλο: Συνέδεσε φωτογραφία από σειρά με τη Lady Gaga με τα αρχεία του σκανδάλου Έπσταϊν
«Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
Κωνσταντοπούλου στο OPEN για Χίο: «Άνωθεν εντολή για εγκληματικές συμπεριφορές - Το Λιμενικό δεν είναι Επιτροπή Εξόντωσης»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



